Certifikacija: Konačna lista polaznika biće objavljena do kraja sedmice

220
0

Rok za prijavu učešća u program Certifikacije nastavnika za školsku 2015./16. godinu biće zatvoren u srijedu, 13.01.2015. u 17:00 sati. Prijave kandidati mogu slati poštom na adresu: Džemala Bijedića 42, 71000 Sarajevo, BIH ili elektronskom poštom na adresu info@civitas.ba.

Sve prijave pregledat će tročlana komisija u sastavu Zdravko Šunkić, stručni savjetnik za program certifikacije, Alija Lapo, predsjednik Skupštine Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava i Ivana Kešić, program manager CIVITAS programa u Bosni i Hercegovini. Komisija će zasjedati od četvrtka, 14.01.2016. a konačna lista kandidata biće poznata do kraja radne sedmice zbog prijava koje su poštom upućene u roku, a čije se prispijeće na adresu CIVITAS-a može očekivati do petka.

Predavači teorijsko-metodičke instruktivne nastave koja počinje 22.01.2016. i ove godine će biti prof.dr. Vedrana Spajić-Vrkaš, Sveučilište Zagreb, prof.dr. Kasmin Trnka, profesor emeritus Univerziteta u Tuzli, prof.dr. Mile Ilić, Univerzitet Banja Luka, prof.dr. Aleksa Milojević, Ekonomski Institut Bijeljina, prof.dr. Zarfa H. Huduzović, Univerzitet Tuzla, mag. Mara Matkić, Odjel za obrazovanje Vlade Brčko Distrikta i Amir Hodžić, CIVITAS BIH.

Prethodni sadržajOdržana obuka za nastavnike u Zeničko-dobojskom kantonu
Naredni sadržajLista kandidata za program certifikacije

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje