Finalna smotra pobjednika takmičarskog dijela “Projekt građanin/Ja građanin” praktične nastave

48
0

Finalna smotra pobjednika takmičarskog dijela “Projekt građanin/Ja građanin” praktične nastave najavljena je za 18. i 19. maja/svibnja/маја 2023. u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine.

Vaši domaćini će biti alumni ovog programa, generacija 2021/22, sada maturanti Srednje medicinske škole Jezero iz Sarajeva: Aldin Pamuk, Alem Džemidžić, Amina Odobašić, Dali Hyseni, Delila Bjelak, Ervin Sejdić, Faris Šestić, Ines Ramić, Ivor Zlof i Vedad Sjerotanović. Oni su danas održali pripremni sastanak za Finalnu smotru, kod naše drage Amre Čengić u American Corner Sarajevo gdje su nastale i ove fotografije.

Podsjećamo, ovo je Finalna smotra s prvim pobjednicima takmičenja/natjecanja održanih u online formatu s live/uživo izlaganjima putem video linka i svakako još jedna smotra u programu koje predstavljamo pobjedničke timove osnovnih i srednjih škola:

  • Brčko distrikta BiH,
  • svih 7 regija Republičkog pedagoških zavoda Republike Srpske i
  • svih 10 kantona/županija Federacije Bosne i Hercegovine.

Ovu godinu ćemo pamtiti po prvom, nakon dugog niza godina, održanom natjecanju u Kantonu 10 / Hercegbosanskoj županiji, kao i najvećem do sada odzivu sudaca iz redova predstavnika i predstavnica ministarstava obrazovanja i pedagoških zavoda/zavoda i instituta za školstvo.

Za svoje fotografije i izvještaje sa Smotre ne zaboravite koristiti naše hashtags: #civitas #USAinBiH #ProjectCitizen #PG6248

Prethodni sadržaj“Projekt građanin – Ja građanin”u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde
Naredni sadržajOdržana orijentaciona sesija za Finalnu smotru pobjednika 2023

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje