INFORMACIJA ZA RODITELJE

163
0

INFORMACIJA ZA RODITELJE: Svi učenici u Sarajevo dolaze organiziranim prevozom u pratnji svojih nastavnika i pedagoga koji će biti odgovorni za ekipe od 8 učenika. Tokom rada i boravka u Sarajevu i na Jahorini edukativne radionice vode certificirani treneri i prosvjetni radnici sa višegodišnjim radnim stažom; sportski program rade stručni treneri sa diplomom Fakulteta sporta; za trku je angažovano i profesionalno udruženje koje se bavi organizacijom ovih sportskih dogadjaja; za tehničke upute i brigu o djeci biće angažovano 20 koordinatora programa (također prosvjetnih radnika), više od 25 saradnika i volontera a sve u koordinaciji sa nadležnim tijelima policije i jedinicama hitne medicinske pomoći.

Svi učesnici imaju osiguran smještaj u hotelima, redovne obroke i užine. Specijalni obroci spremat će se za djecu kojoj je potrebna vegatarijanska hrana i hrana za dijabetičare. Djeca koja su u svojim kartonima navela da boluju od alergija i različitih hroničnih oboljenja biće pod stalnim nadzorom nekog od članova organizacionog tima, a sve u koordinaciji sa odgovornim nastavnikom.

Molimo roditelje da tokom trajanja kampa budu u kontaktu sa nastavnikom; prate CIVITAS web stranicu gdje će moći imati uvida u dnevne izvještaje o radu i napretku djece. Na dežurne telefone organizatora moći ćete nas kontaktirati 0-24 tokom trajanja Ljetne škole.

Prethodni sadržajPosljednje upute pred put – za učesnike Ljetne škole 2014.
Naredni sadržajLJETNA ŠKOLA 2014: PLAN PREVOZA SA KONTAKTIMA VOZAČA

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje