Javni poziv studentima za radnu praksu u trajanju od 30 sati

189
0

CIVITAS Bosne i Hercegovine poziva sve studente Univerziteta u Sarajevu i Banjoj Luci da se prijave za program radne prakse.

Prijave šaljite mailom na adresu info@civitas.ba u formi motivacionog pisma i biografije u kojoj ćete istaći svoje kompetencije, interesovanja, dosadašnja iskustva sa CIVITAS-om i radne/volonterske prakse koje ste imali tokom dosadašnjeg školovanja.

Radna praksa za svakog odabranog studenta trajat će 30 sati. Dinamika obavljanja prakse odredit će se prema potrebama CIVITAS programskih aktivnosti i rasporeda predavanja studenta.

Praksa za studente s prebivalištem u Sarajevu biće organizirana u CIVITAS Uredu u periodu februar – mart i uključuje radne zadatke programskog asistenta, studentskog koordinatora i člana organizacionog tima programa muzejske pedagogije „Noć u Muzeju“. Za studente Univerziteta u Banjoj Luci praksa će biti organizirana u mjesecu martu tokom priprema i realizacije programa „Noć u muzeju“.

 

 

Prethodni sadržajCIVITAS Mreža mladih: Praksa osigurana za 97 srednjoškolca, 47 više nego je inicijalno planirano
Naredni sadržajKešić: „Projekt građanin/Ja građanin“ Finalna smotra održat će se u Sarajevu, 4. i 5. maja 2019. / Nagradni fond za pobjednike je 28 800 KM

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje