Kešić: Registracija sudionika programa moguća je od 15:00 do 16:00 sati u Kongresnom centru hotela “Sunce” u Neumu

220
0

U programu godišnje konferencije sudjeluju resorni ministri obrazovanja vlada kantona Federacije BIH, šef Odjela i šefovi pododjela za obrazovanje Vlade Brčko Distrikta, delegacija Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske, direktori, savjetnici i inspektori pedagoških zavoda kantona/županija, Pedagoške institucije Brčko Distrikta, univerzitetski profesori i pohvaljeni nastavnici nastavnog predmeta građanskog obrazovanja, kao i odgajatelji predškolskog programa građanskog obrazovanja. Domaćin programa je CIVITAS u partnerstvu s Uredom za odnose s javnošću Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BIH. Početak programa planiran je za 17:00 sati u petak, 13.10.2017. Registracija sudionika programa moguća je od 15:00 do 16:00 sati u Kongresnom centru hotela “Sunce” u Neumu.
Ivana Kešić, CIVITAS program manager

Prethodni sadržajSladaković: Preporuke i zaključci konferencije služit će za pripremu operativnog plana rada za narednu godinu.
Naredni sadržajStručni panel: “Uloga studijskih programa gradjanskog obrazovanja u razvoju gradjanskih kompetencija buducih nastavnika i drugih akademskih gradjana.”

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje