Kešić: U programu Finalne smotre sudjeluje 360 učenika, a javna promocija održat će se na Trgu ispred Parlamenta

234
0

U ovoj školskoj godini neki oblik nastave građanskog obrazovanja slušalo je 54.000 učenika osnovnih i srednjih škola. 30.000 ih je sudjelovalo na školskim, kasnije općinskim i kantonalnim/regionalnim natjecanjima iz “Projekt građanin/Ja građanin” praktične nastave obveznog predmeta građanskog obrazovanja.

Tradicionalno predstavljanje najuspješnijh timova održat će se u Svečanoj sali Parlamentarne Skupštine BiH, u programu Finalne smotre koju su Obrazovni centar CIVITAS i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u suradnji sa Ministarstvom civilnih poslova Bosne i Hercegovine, Republičkim pedagoškim zavodom Republike Srpske, Odjelom za obrazovanje Vlade Brčko Distrikta i kantonalnim ministarstvima obrazovanja i pedagoškim zavodima najavili za vikend 12.-13.05.2018.
Otvaranje programa planirano je je u subotu, 12.05.2018. u Svečanoj sali Parlamentarne skupštine BiH sa početkom u 13:00 sati.
Nakon promocije pobjedničkih timova planirana je javna prezentacija učeničkih radova, a prvi puta taj će se program održati na platou ispred Parlamenta (Trg BiH). Učenici će svim zainteresiranim građanima predstaviti svoje školske projekte, a u tome će ih pratiti plesni nastup Kiseljačkih mažoretkinja Ljubičanstvenih i kratki koncert Ammara Mistrić i The Bend.
Radionice koje prate školski program građanskog obrazovanja i evaluacija prezentiranih rezultata praktične nastave održat će se drugi dan Smotre, u nedjelju 13.05.2018.
Prethodni sadržajFinalna smotra: Upute za učenike i nastavnike
Naredni sadržajFinalna smotra 2018 – Plan prevoza

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje