Ljetni ispitni rok Programa certifikacije održati će se pod posebnim epidemiološkim mjerama

409
0

Drugi redovni ispitni rok za polaganje teorijsko-metodičkog testa modularnog programa uže-stručnog usavršavanja, priznatog i kao Program certifikacije, za nastavnike predmetne nastave građanskog obrazovanja održat će se u četvrtak, 27.08.2020. u Sarajevu s početkom u 11:00 sati.

Kandidati koji žele izaći na test prijavu trebaju poslati putem elektronske pošte na adresu info@civitas.ba najkasnije do 16:00 sati u petak, 21.08.2020. Naknadne prijave neće biti prihvaćene zbog preventivnih mjere zdravstvene zaštite koje smo obavezni poduzeti pri organizaciji ispita.

Kandidati testu pristupaju noseći zaštitnu masku, koja sukladno propisanom treba da pokriva usta i nos. Prije početka testiranja kandidati su obavezni odgovoriti na informativni upitnik u kojem navode da nisu zaraženi, odnosno nemaju simptome zaraze virusa covid19, nisu imali rizične kontakte ili putovanja uslijed kojih su mogli biti izloženi ovoj, novoj virusnoj zarazi. Ispunjen upitnik uvjet je za ulazak u salu i pristupanje testu.

Polaganje će se organizirati na način koji jamči potrebnu fizičku distancu između kandidata, što može zahtjevati organizaciju ispita u više sala, o čemu ćete biti obavješteni nakon isteka prijavnog roka.

Testu pristupate pod šifrom koju ste koristili na prvom ispitnom roku. Ukoliko ste zaboravili šifru, na početku testiranja, trebate poslati poruku na CIVITAS dežurni broj telefona na koji će vam odmah putem SMS ili viber poruke biti dostavljena nova šifra.

Ukoliko pripadate posebno ranjivoj skupini stanovništva ili vam je naložena izolacija – karantin testu nećete pristupiti, a taj vam se izostanak neće računati kao propušteni ispitni termin.

CIVITAS zadržava pravo naknadno potpunog otkazivanja ispitnog termina ukoliko tako bude nalagala epidemiološka situacija i preporuke nadležnih institucija.

 

Prethodni sadržajSastanak CIVITAS stručnog tijela za primjenu inkluzivnih praksi u poučavanju školskih programa građanskog obrazovanja
Naredni sadržajIvana Kešić: Civitas E-učionica

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje