Moj Glas – mobilna aplikacija

267
0

Dragi učenici i nastavnici,

Povodom 20 godina CIVITAS-a u BIH aktivirali smo Moj Glas aplikaciju za mobilne telefone. Kreirali smo je s ciljem umrežavanja školaraca, edukatora i aktivista radi slobodne razmjene informacija o društvenim i volonterskim akcijama, obukama i konferencijama.

Pozivamo Vas da preuzmete aplikaciju, izvještavate o svojim akcijama i koristite dostupne objave za aktivizam u zajednici. Sve što trebate je:

– Preuzmite aplikaciju Moj Glas (https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n206966093&hl=en) ili na Google Play Store ukucajte: “MojGlas”

– Dodajte u „prijatelja“ administratora (MojGlas Admin)

– Prijavite se: Nakon što dodate administratora aplikacija ce vam tražiti da se prijavite, a to uključuje: e-mail (koji neće biti javno prikazan), korisničko ime (javno) i password (šifru/lozinku)

– Nakon preuzimanja aplikacije na svom profilu možete objavljivati izvještaje o realiziranim akcijama, fotografije, kratke video koji govore o aktivizmu ili kreirati event (događaj) kao poziv na volontersku, društvenu akciju, obuku ….

– Sve objave drugih korisnika možete pretraživati prema lokaciji (grad, općina/opština) koja vas interesuje. Najaktivnije profile nagrađujemo učešćem u obukama i ljetnim kampovima.

Prethodni sadržajNajavljujemo: Obuke “Osnovi demokratije” i “Projekt građanin” u Sarajevu
Naredni sadržajOdržane obuke “Osnovi demokratije” i “Projekt građanin” za nastavnike predmetne nastave u Kantonu Sarajevo

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje