#MojGlas rezultati Javnog poziva

195
0
Odlukom Ureda CIVITAS-a koju potpisuje izvršna direktorica na osnovu praćenja izvještaja o realiziranim aktivnostima i ostvarenim rezultima rada objavljenih putem mobilne aplikacije #MojGlas
Nastavnik/ica godine za promociju aktivizma i volonterskog rada u školi i zajednici za 2016. godinu je profesorica Alma Ahmethodžić iz Sarajeva.
Profesorica Ahmethodžić predaje nastavni predmet građanskog obrazovanja u Srednjoj školi za tekstil, kožu i dizajn u Sarajevu. Certificirani je profesor s više završenih programa stručnog usavršavanja nastavnika iz oblasti sadržaja i metodike građanskog obrazovanja. Dobitnica je priznanja “Zajedno postižemo više” za društveno-koristan rad u zajednici koje dodjeljuje Ambasada sjedinjenih Američkih Država u BIH.
 12885731_1082140801806029_2016721412393788645_o
Profesorica je bila jedan od prvih aktivnih profila aplikacije MojGlas za promociju društvenog aktivizma, gdje je sve do danas, kao mentorica, profesorica građanskog obrazovanja i građanka imala najviše objava i organiziranih akcija društveno korisnog rada, na osnovu čega joj je i dodjeljeno ovo priznanje.
Prethodni sadržajSladaković: I ove godine promoviramo 300 najuspješnijih učenika u programu Finalne smotre „Projekt građanin/Ja građanin“
Naredni sadržajPosebno priznanje učenicima Srednje ugostiteljsko-turističke škole u Sarajevu

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje