MONKS potvrdio: Ministar Hadžović će se obratiti na otvaranju Osamnaeste godišnje konferencije

197
0

img_6571Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona doc.dr. Rašid Hadžović tradicionalno će se obratiti učesnicima Godišnje konferencije koju organizuje Obrazovni centar za demokratiju i ljudska prava CIVITAS u saradnji sa Uredom za odnose s javnošću Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Ministar Hadžović uz bogatu akademsku karijeru autorski potpisuje više stručnih i naučnih radova, a u svojoj biografiji ističe i specijalizaciju na Univerzitetu Missouri-Columbia i Univerzitetu California-Berkeley.

Ministar je tako uz domaćine programa Sandru Sladaković i Ivanu Kešić i pomoćnika ministra civilnih poslova BIH Adnana Husića četvrti alumni/stipendista obrazovnih programa Vlade Sjedinjenih Američkih Država koji će se na prvom panelu obratiti učesnicima Osamnaeste godišnje konferencije školskih programa građanskog obrazovanja u BIH.

Prethodni sadržajLeah Pease, direktorica Ureda za odnose s javnošću Ambasade Sjedinjenih Američkih Država svečano će proglasiti otvorenom Osamnaestu godišnju konferenciju
Naredni sadržajAdnan Husić, pomoćnik ministra Ministarstva civilnih poslova prvi uvodničar Osamnaeste godišnje konferencije

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje