Announcement/ Najava

409
6

Announcement: The Education Center for Democracy and Human Rights CIVITAS has launched a new project for “Empowering Youth Leaders at Local Level in Bosnia and Herzegovina” funded by ‘The United Nations Democracy Fund’.

Najava: Obrazovni centar za demokratiju i ljudska prava “CIVITAS” započeo je novi projekat pod nazivom “Osnaživanje mladih ljudi na lokalnom nivou u Bosni i Hercegovini” koji finansira Fond za Demokratiju Ujedinjenih naroda – UNDEF.

Prethodni sadržajZavršna konferencija Mladih snaga – Sarajevo, 10.03.2012.
Naredni sadržajSedma konferencija projekta “Mlade snage” upute za učesnike

6 KOMENTARI

 1. Poštovani,
  Obraćam Vam se s molbom da mi se daju dodatna pojašnjenja vezano za pravo učešća u projektu “Osnaživanje mladih na lokalnom nivou u BiH”.Kao profesor filozofije, sociologije i predmeta”Demokratija i ljudska prava” u Srednjoj muzičkoj školi u Zenici veoma sam zaintersovana za uključivanje naših učenika u navedeni projekt. Učenici takođe pokazuju visok stepen intersovanja za angažmanom,.
  Takođe, molim Vas za upute, na koji način možemo se prijaviti za učešće u Projektu građanin.
  Očekujući Vaš skori odgovor, unaprijed zahvaljujemo.
  S poštovanjem,
  prof.Ira Balić

  • Postovana,

   Zahvaljujemo na interesovanju. Vise informacija o realizaciji projekta objavit cemo u drugoj polovini mjeseca marta.

  • Postovana profesorice,

   Za ucesce u projektu profesori srednjih skola imaju priliku proci trening trenera, nakon cega oni postaju organizatori i treneri lokalnih obuka za mlade i predstavnike vlasti. Cilj je projekta podstaci mlade da se aktivno ukljuce u procese donosenja odluka i zajedno s predstavnicima vlasti rade na rjesavanju problema lokalnih zajednica. Iz tog razloga, nakon obuka uslijedit ce lokalne akcije usmjerene na rjesavanje problema kroz izmjene, dopune i usvajanje novih mjera javne politike.

   S obzirom da je Zenica jedna od 10 projektnom odredjenih opcina, pozivamo Vas da se prijavite za profesora/trenera, ucesnika projekta. Molimo da nas kontaktirate mailom na adresu info@civitas.ba ili da pozovete Ured Civitasa na broj 033 261 415.

   S postovanjem,
   Vas Civitas

 2. Molim Vas za upute, na koji način se može prijaviti za učešće i ko ima pravo učešća u projektu “Osnaživanje mladih na lokalnom nivou u BiH”.

  Unaprijed zahvalna, Larisa Majić

 3. Molim Vas za upute, na koji način se može prijaviti za učešće i ko ima pravo učešća u projektu “Osnaživanje mladih na lokalnom nivou u BiH”.

 4. Poštovani,
  Do sada sam bila na mnogim vaši projektima zadnji na kojem sam učestvovala je projekat “Mlade snage”, željela bih prisustvovati projektu “Osnaživanje mladih na lokalnom nivou u BiH”, pa Vas molim za informaciju kako se mogu prijaviti za učešće u ovom projektu,

  S poštovanjem

  Merisa Burić

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje