Novi termini za obuke “Osnovi demokratije” i “Projekt građanin” za Zeničko-dobojski kanton

178
0

Ranije odgođena obuka iz „Osnova demokratije” i „Projekta Građanin” za učesnike iz osnovnih škola sa područja općina: Zenica, Kakanj, Visoko, Breza, Vareš i Olovo, održati će se u Zenici, u prostorijama OŠ „Meša Selimović” dana 11.01.2016. sa početkom od 9:00 sati.

Ista obuka za učesnike iz općina: Žepče, Zavidovići Maglaj, Tešanj, Doboj-Jug i Usora, će se održati u Žepču, u prostorijama Srednje mješovite škole dana 15.01.2016. sa početkom od 9:00 sati.

Prijave učešća treba poslati najkasnije do 08.01.2016. na e-mail adresu Civitasa: info@civitas.ba. Također možete telefonski kontaktirati Civitas trenera Amira Hodžića na broj: 062/132-319.

Prijava kandidata za učešče u obuci treba da sadrži: ime i prezime, predmet/e koje predaje, naziv škole u kojoj radi, broj mob. telefona i vlastitu e-mail adresu.

Prijave za učešće mogu dostaviti :
– nastavnici koji predaju predmet gradjanskog obrazovanja, a nisu prošli Program osnovne obuke (Osnove demokratije i Projekta građanin) niti Program certifikacije
– nastavnici koji predaju druge predmete, ali su ranije prošli osnovne obuke i žele biti sudije na takmičenju iz Projekta građanin.
-pedagozi koji nisu ranije bili učesnici obuke iz Osnova demokratije i Projekta građanin, a žele biti sudije na takmičenjima iz Projekta građanin.

 

Prethodni sadržajOdržana obuka Osnovi demokracije i Projekt građanin u Županiji Posavskoj
Naredni sadržajObuka za nastavnike iz Zeničko-dobojskog kantona

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje