NuM2018 Sarajevo: Pisma učesnicima

198
0
Na osnovu pristiglih prijava za učešće u NuM festivalu muzejske pedagogije CIVITAS je odabrao polaznike programa koji će se održati u Zemaljskom muzeju BIH u Sarajevu.
Program radionica i istraživačkih laboratorija za učenike osnovnih škola održat će se u noći 12.-13. aprila 2018., a za učenike srednjih škola u noći 13.-14. aprila 2018.
Koncept za obje grupe učesnike je da dolaze organiziranim prevozom, imaju radionice i istraživačke laboratorije, spavaju u improviziranim spavaonicama u izložbenom prostoru muzeja, a program završavaju narednog dana jutarnjom zajedničkom aktivnosti “Potjera za blagom”.
Preuzeti možete sadržaj pisma dobrodošlice za učesnike, dok će svi detalji koji se tiču plana prevoza i kontakt podataka učesnika i organizatora biti dostavljeni na adresu škole koja je izvršila prijavu učenika i nastavnika – voditelja ekipe. Podsjećamo, svi dijelovi programa su obavezni, a nastavnik je odgovoran za svoje učesnike i ne može napuštati program iako aktivno ne učestvuje u radionicama.
_
Prethodni sadržajUpute za učenike: Šta sve trebate za Noć u muzeju?
Naredni sadržajKonsultacije o politikama i strategijama medijske i informacijske pismenosti u Bosni i Hercegovini 

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje