OBAVIJEST ZA UČESNIKE LJETNE ŠKOLE

141
0

OBAVIJEST ZA UČESNIKE LJETNE ŠKOLE: 
– Poštovani, na kamp dolazite organiziranim prevozom, a plan prevoza objavljen je na web stranici CIVITAS-a. Molimo da na vrijeme budete na stanicama polaska, a nastavnici da preuzmu broj kontakt telefona vozača kojeg mogu pozvati u slučaju kašnjenja. 
– Molimo da se upoznate i sa programom kampa, te da sa sobom ponesete PG portfolio i laganu, ljetnu odjecu, a za neke aktivnosti i sportsku odjeću.
– Podsjećamo, obavezni ste poštivati program kampa, kućni red hotela u kojima ste smješteni kao i ljudska prava i dostojanstvo svakog učesnika. 
– Za sve probleme, poteškoće i pitanja otvorena je i SOS linija Ljetne škole a pozvati nas možete na broj 062 698 079.

OBAVIJEST ZA TRENERE I MENTORE
Uz ranije proslijeđene upute za rad, trenere i mentore podsjećamo da su vaši sastanci planirani na kraju svakog radnog dana, nakon radionica. Na ovim ćete sastancima napraviti evaluaciju uspješnosti rada, te planirati pristup radu za naredni dan kampa.

OBAVIJEST ZA ODBORE I VOLONTERE
Nakon svečanog otvaranja, kada učesnici budu na radionicama u prostorijama Ekonomske skole Brčko biće organiziran sastanak sa članovima odbora za koordinaciju i nadzor i volonterima. Sastanak će voditi program manager Ivana Kešić na temu dogovora oko raspodijele poslova i preuzimanja konkretnih zaduženja na terenu.

 

Prethodni sadržajVažno obavještenje: Plan prevoza za Ljetnu školu
Naredni sadržajCIVITAS Ljetna škola: akcija čišćenja gradskog parka

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje