Pismo učesnicima Finalne smotre

172
0

Poštovani učenici i profesori,

Učesnici Finalne smotre „Projekt građanin/Ја грађанин“

U subotu 20.05.2017. u Parlamentarnoj Skupštini BiH vi i vaši projekti predstavljate distrikt Brčko, kantone/županije Federacije BiH i regije Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske. Odabrani ste kao najuspješniji u svojoj generaciji u definiranju, analizi i rješavanju različitih problema javne politike vaših lokanih zajednica.

Za potvrdu učešća potrebno je da do 16:00 sati u ponedjeljak, 15.05.2017. ukoliko to do sada niste učinili dostavite prijavni materijal koji sadrži: Naziv škole, ime i kontakt podatke profesora, imena učenika, naziv teme, problem javne politike, rješenje koje zagovarate i fotografiju tima s pobjedničkim portfolijem. Pozivamo učenike i nastavnika da, ukoliko žele, svoj pobjednički portfolio predstave i kratkom video porukom koju ćemo objaviti na našoj stranici.

Smotra počinje u subotu 20.05.2017. godine u 11:00 sati, a svečano će je proglasiti otvorenom zamjenik šefa misije Ambasade SAD-a u BiH gdin Paul Horowitz. Napominjemo da naknadne izmjene neće biti moguće zbog protokolarnih pravila ulaska u Parlament. Javna promocija programa, ove će se godine održati u starom dijelu grada, sarajevskoj Baščaršiji, kod Sebilja.

Prethodni sadržajПројект грађанин тимови – учесници Финалне смотре, представници Републике Српске
Naredni sadržajProjekt građanin timovi – predstavnici Federacije BiH na Finalnoj smotri 2017

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje