Pobjednici “Projekt građanin” natjecanja iz Posušja

19
0

Radujemo se dolasku učenika i učenica pobjedničkih “Projekt građanin – Ja građanin” timova, koji će svoje radove predstaviti u programu Finalne smotre ove praktične nastave.

Jedan od pobjedničkih timova dolazi nam iz Srednje strukovne škole Posušje. S ciljem prevencije ovisnosti i promocije zdravih stilova života, učenici i učenice zagovaraju otvaranje Rekreacijskog centra, za što trebaju odluku Općine Posušje i županijske vlade.

Njihove kolegice i kolege iz Osnovne škole Ivana Mažuranića pobjednici su u kategoriji osnovnih škola županijskog natjecanja. Oni predlažu izmjenu i dopunu Zakona o prodaji duhanskih proizvoda Federacije Bosne i Hercegovine, kojom bi se propisale veće novčane kazne onim pravnim subjektima, koji ove proizvode, unatoč zabrani, prodaju maloljetnim licima.
Nastavnice-mentorice su Jasna Miličević i Ivana Banožić Skoko. Obje bilježe više pobjeda s različitim generacijama učenika i učenica i već su poznata lica naših pobjedničkih smotri, ljetnih kampova i godišnjih konferencija.

Bravo za Posušje!

Prethodni sadržajPobjednike CIVITAS USAinBiH “Projekat građanin“ kantonalnog takmičenja Tuzlanskog kantona primili premijer Irfan Halilagić i ministar obrazovanja i nauke profesor Ahmed Omerović
Naredni sadržajPobjednici “Projekt građanin – Ja građanin” natjecanja iz Županije Posavske

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje