Posljedni pozdrav

326
0

S velikim poštovanjem i neizmjernom zahvalnošću naša se Mreža danas oprašta od koordinatora, profesora i prijatelja Antuna Milosa (1947.-2020.)

Antun Milos cijeli je svoj život posvetio obrazovanju. Radio je kao profesor i ravnatelj Osnovne škole „Brestovski“. Bio je član prve CIVITAS BiH delegacije u programu razmjene edukatora sa Sjedinjenim Američkim Državama i jedan od pionira CIVITAS programa u našoj zemlji. Ulogu koordinatora za CIVITAS školske programe građanskog obrazovanja u Kantonu Središnja Bosna obnašao je od osnutka Mreže, davne 1996. godine do trenutka smrti. Uvijek je isticao značaj i svoj doprinos u programima „Projekt građanin“ i „Ljetna škola demokracije“.

Antun je bio veliki lokal-patriota i sve nas je naučio poznavati, voljeti i cijeniti tradicionalnu kuhinju i prirodne ljepote Kiseljaka i Lepenice.

Neka mu je vječna slava i hvala za sve što je učinio za generacije koje se danas od njega opraštaju. Obitelji, mnogobrojnim prijateljima i svim članovima CIVITAS Mreže koji njegov odlazak doživljavaju i kao svoj osobni gubitak upućujemo iskrenu sućut.

Prethodni sadržajPrva online Projekt građanin/Ja građanin takmičenja
Naredni sadržajCivitas dodijelio zahvalnice pojedincima i kolektivima koji su dali doprinos prvoj online nastavi građanskog obrazovanja

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje