Rezultati I ciklusa za konkurs „Izbor najdemokratičnije škole“

157
0

Nakon preliminarnog uvida u izvještaje koje su škole, učesnici projekta predstavile, u najuži izbor škola koje konkurišu za dodjelu nagrada i priznanja u sklopu projekta „Izbor najdemokratičnije škole“, prema abecednom redu ulaze:

Osnovne škole 
Osnovna škola „Branko Ćopić“, Prijedor
Osnovna škola „Čengić Vila I“ Sarajevo
Osnovna škola „Desanka Maksimović“, Trn Laktaši
Osnovna škola „Kozarska djeca“ Gradiška
Prva osnovna škola Konjic

Srednje škole
Gimnazija „Ismet Mujezinović“ Tuzla
Medicinska škola Banja Luka
Srednja škola „28 juni“ Istočno Sarajevo
Srednja škola „Đuro Radmanović“ Novi Grad
Srednja stručna škola Janja

Kao što je poznato, projektom je, takođe, predviđeno da finalnu selekciju vode predstavnici ministarstava obrazovanja, odnosno pedagoških zavoda i Civitas-a i to na način koji omogućuje neposredan uvid u obim i kvalitet aktivnosti koje su naznačene u toku samoevaluacije, a a objavljene su na web stranici škole i/ili projekta.

Svim školama učesnicima projekta, nastavnicima, direktorima, učenicima i roditeljima koji su u proteklom periodu radili na unaprijeđenju demokratske kulture škole, a nišu prošli u II ciklus selekcije, čestitamo na ostvarenim rezultatima uz želju da i dalje nastave graditi i unaprijeđivati demokratske odnose u svojoj školi i zajednici.

Za više informacija molimo kontaktirajte Civitas ured mailom na adresu info@civitas.ba ili pozivom na 033 261 415.

Prethodni sadržajProfesor Thomas S. Vontz – gost predavač Civitas programa unaprijeđenja kapaciteta koji je zakazan za period 20.-25. marta/ožujka 2013. godine.
Naredni sadržajDEMANT

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje