Thomas E. Mesa, v.d. zamjenika šefa misije Ambasade SAD-a u Sarajevu susresti će se sa CIVITAS učenicima i nastavnicima

143
0

U četvrtak, 05.06.2014. gdin Thomas E. Mesa v.d. zamjenika šefa misije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini će uručiti priznanja učenicima – volonterima, domaćinima ovogodišnjeg programa „Projekt građanin/Ja građanin“ Finalne smotre i Ljetne škole demokratije. Uručenim zahvalnicama on će pozdraviti predanost učenika da pomognu u organizaciji ove jedinstvene akademske razmjene. Dodjela zahvalnica biće organizirana u Trećoj gimnaziji u Sarajevu.

Na ovom, posljednjem susretu sa CIVITAS učenicima i nastavnicima gdin Mesa će uručiti specijalna priznanja pobjednicima „Projekt građanin/Ja građanin“ takmičenja u Kantonu Sarajevo čime će pohvaliti njihovu uspješnost u integraciji stečenog znanja, liderskih vještina i opredjeljenosti za društveno-koristan rad koju su demonstrirali radeći na ovom obrazovnom programu. Posebna priznanja biće uručena nastavnicima

Prethodni sadržajThomas E. Mesa, v.d. zamjenika šefa misije Ambasade SAD-a u Sarajevu susresti će se sa CIVITAS učenicima i nastavnicima.
Naredni sadržajFinalna smotra „Projekt građanin/Ja građanin” i Ljetna škola demokratije i ljudskih prava PROGRAM

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje