Upute za učesnike Ljetnog kampa

149
0
  1. Na web stranici CIVITASa možete pronaći spisak svih učesnika kampa. Savjetujemo učenicima i nastavnicima da još jednom provjere da li se ekipa njihove škole nalazi na spisku.
  2. Sve ekipe na kamp dolaze organiziranim prevozom. Satnicu i pregled stanica putovanja možete naći na CIVITAS web stranici.
  3. Napominjemo, učesnici na kamp trebaju ponijeti laganu, ljetnu odjeću i sportsku opremu. Učesnici koji redovno koriste određene medikamente ili imaju alergije u dogovoru sa svojim ljekarom nose odgovarajuću terapiju a o tome trebaju odmah po dolasku obavijestiti organizatora. Ranije su prijavljeni svi posebni zahtjevi vezano za režim prehrane učesnika.
  4. Planirano je da u četvrtak, 11.06.2015. u Brčko dođete do 12:00 sati. Po dolasku imate kratko vrijeme predviđeno za smještaj u hotele i odmor. U 13:00 sati ispred hotela vas čekaju organizatori i autobusi s kojima ćete se uputiti prema Ekonomskoj školi Brčko gdje će biti organizirano otvaranje kampa.
  5. Nakon otvaranja učenici će upoznati trenere ljetne škole i proći prve dvije radionice i to u školi domaćinu, Poljoprivrednoj i medicinskoj školi (za učenike srednjih škola) i u Drugoj osnovnoj školi (za učenike osnovnih škola).
  6. Večera prvog dana programa organizirana je u hotelima, gdje ste smješteni.
  7. Mole se učesnici koji su ranije imali stomačnih problema kod konzumacije vode u gradovima izvan mjesta prebivališta da konzumiraju flaširanu vodu koja će se dijeliti kod obroka i užina.
  8. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema ili neke neprijatnosti ODMAH pozovite dežurni broj CIVITAS-a 062 698 079 i obavijestite nastavnika/icu. 
Prethodni sadržajBen Witorsch, vicekonzul Sjedinjenih Američkih Država u BIH otvara Ljetnu školu
Naredni sadržajVAŽNO!

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje