Važno obavještenje: Plan prevoza za Ljetnu školu

195
0

Prevoz DO kampa

Dragi učesnici Ljetne škole demokratije – Brčko ljetnog kampa 2015. obavještavamo vas da je usvojen plan prevoza. Od ovog trenutka poznate su sve stanice i vrijeme polaska.

Po dolasku u Brčko bićete raspoređeni u više različitih hotela. Raspored smještaja u hotelima imaju i vozači i oni će vas dovesti na parking prostor ispred hotela u kojem ste smješteni. Planirano je da svi učesnici dođu u hotele gdje će biti smješteni u četvrtak, 11.06.2015. do 11:30 sati. Po dolasku pristupate registraciji, zadužujete ključ i imate vremena za kraći odmor.

U 13:30 sati zajedno ćemo se uputiti prema Ekonomskoj školi gdje će biti upriličeno svečano otvaranje kampa.

Učesnici koji su smješteni u hotelima: Jelena, Grand Posavina i Park izaći će ispred svojih hotela i u pratnji organizatora se pješice uputiti prema Ekonomskoj školi. (pješačenje do 15 minuta)

Učesnici smješteni u hotelu Evropa i motelu Antunović izlaze ispred svog hotela/motela i čekaju autobus za prevoz unutar kampa. Na parking prostoru ispred hotela/motela će vas čekati predstavnik organizatora koji će se zajedno s vama uputiti prema Ekonomskoj skoli.

Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti i kašnjenja u dolasku ekipe će se nako 13:00 sati upućivati direktno u Ekonomsku školu. (zahvaljujemo na razumijevanju)

Prevoz UNUTAR kampa

Prevoz unutar kampa organizira se s više polaznih stanica. Pregled polaznih stanica i satnice polaska imate označene u Programu ljetne škole, koji možete preuzeti na:  https://civitas.ba/u-susret-ljetnoj-skoli/

Svi autobusi nose oznaku CIVITAS – vanredna vožnja.

Svi autobusi imaju vodiča koji nosi akreditaciju ORGANIZATOR i koji je vaša odgovorna osoba u tom autobusu.

Molimo da svoje lične stvari ne ostavljate u autobusima jer ne možemo garantirati za njihovo čuvanje i sigurnost.

Za potrebe prevoza unutar kampa i hitnih medicinskih intervencija koristimo i putnička vozila koja nose oznaku CIVITAS – interventni tim.

U slučaju kašnjenja, propuštanja prevoza ili bilo kojeg drugog tehničkog, zdravstvenog problema ili neprijatnosti pozovite nas na SOS broj CIVITAS Ljetnog kampa 062 698 079.

 

Plan Prijevoza možete skinuti na: Ljetna skola_Plan prevoza

Prethodni sadržajVAŽNO!
Naredni sadržajOBAVIJEST ZA UČESNIKE LJETNE ŠKOLE

KOMENTARIŠITE

Upišite svoj komentar!
Upišite svoje ime ovdje